SİBERAY RESİM YARIŞMASI

6-10 Yaş: "Teknoloji Bağımlılığı" Konulu Resim Çizimi Yarışması

KATILIM TARİHLERİ: 28 Mart - 11 Nisan

ÖDÜLLER

1. Bisiklet                    2. Scooter (2 adet)            3. SİBERAY Kırtasiye Seti (5 adet) *Ayrıca, dereceye giremeyen katılımcılara çekilişle sürpriz hediyeler

KATILIM KOŞULLARI

• 6-10 yaş aralığındaki çocukların katılımı uygundur.
  • Her katılımcının yarışmaya 1 kez katılım hakkı mevcuttur.
  • Eser çizim ve boyama şeklinde hazırlanabilecek, dijital olarak hazırlanmayacaktır.
  • Eser üzerinde yarışmacıyı tanımlayan rumuz, imza, ad soyad vb. bilgiler yer almayacaktır.
  • Eser #Siberayla23NisanResim etiketi kullanılarak, katıldığı il bilgisi ile birlikte Instagram hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaşılacaktır.
  • Yarışmaya katılım, veli ya da vasi Instagram sosyal medya hesabı üzerinden sağlanabilecektir.
  • Eserler jüri üyeleri (Prof. Dr. Zakir AVŞAR, Doç. Dr. Bahar KAYIHAN, Dr. Öğr. Üyesi Eda TURANCI) tarafından değerlendirilecektir.
  • Jüri üyeleri tarafından belirlenen 8 eser 16 Nisan 2022 günü SİBERAY Instagram hesabından beğeni oylamasına sunulacak, oylama sonucundaki beğeni sayısına göre kazananlar belirlenmiş olacaktır.
  • Dereceye giremeyen katılımcılara SİBERAY Instagram hesabından duyurulacak çekilişle sürpriz hediyeler verilecektir.
  • Ödül/hediye kazandığı duyurulan katılımcılar, iletişim bilgilerini belirtilen süre içerisinde göndermemeleri halinde ödül/hediyeden vazgeçmiş sayılacaktır.
  • Yarışmacıların veli ya da vasisinin onayı esastır.
  • Telif hakkı ihlali veya reklam içeren eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Yarışmacıların katıldığı eserlerin tüm hakları SİBERAY'a ait olacaktır.
  • Yarışma yürütme birimi, yarışma ile ilgili değişiklik yapma hakkını, internet sitesinden önceden duyurmak kaydıyla saklı tutar.
  30-03-2022 12-03-2022