TEKNOFEST KARADENİZ

TEKNOFEST 2022 Kapsamında Türkiye genelinde 17.099 okulun başvurduğu proje seçmelerinin eleme basamaklarını gecerek Rize finaline katılan BFTK KULÜBÜ (Bilim, Fen ve Teknoloji) okulumuzu ve Meram/KONYA'yı örnek davranışları ile temsil ettiler. Proje tanıtım sürecinde Karadeniz TEKNOFEST alanında tüm katılımcıların ilgi ile yaklaştığı projemizi yaygınlaştıran ekibimize teşekkür ediyoruz.
Hazırlık ve sürdürebilirlik aşamalarında ilgi/alakalarını güncel tutan okul yönetimine, Rize şampiyon projeler stantında bizleri ziyaret ederek motivasyonumuzu arttıran, Rize Milletvekillerine, Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER'e, TEKNOFEST Yönetim Kuruluna, Çaykur Rize Temsilcisi Mustafa ÖKSÜZ Bey'e teşekkür ediyoruz.

15 Temmuz Milli Birlik Ilkokulu
Okul Web Ekibi